BlueLuna klaar voor toekomst met nieuwe eigenaar

BlueLuna klaar voor toekomst met nieuwe eigenaar

Tuesday, 26 June 2018

Wij hebben bijzonder nieuws.

Meer dan 13 jaar na de oprichting van BlueLuna door Willemijn van Hussen, neem Wouter van Beek het stokje over. Wouter is per 1 juli de nieuwe eigenaar en directeur van BlueLuna.

De afgelopen vijf jaar hebben Wouter en Willemijn BlueLuna klaargestoomd voor de toekomst. De entertainmentconcepten, acts en artiesten zijn naar een nieuw level getild om op events te zorgen voor kippenvelmomenten, onvergetelijke inzichten en nieuwe belevenissen. Die trend gaat Wouter doorzetten en uitbouwen met de artiesten die BlueLuna vertegenwoordigt.

Willemijn gaat zich storten op een nieuw bedrijf dat voortkomt uit haar interesse in muziek en brein. Waar merken boekwerken vol hebben geschreven over hun visuele identiteit (het zogenaamde brandbook), is het nu tijd om daar een auditief hoofdstuk aan toe te gaan voegen. Met TAMBR gaat Willemijn de muzikale identiteit van merken bepalen én maken in op maat gemaakte muzikale databases. Dit stelt merken in staat om hun geluid consistent door te voeren op alle plekken waar zij met hun publiek in aanraking komen, online en offline. En dat alles op een heel nieuwe, transparante, hands-on manier. Wil je hier meer over weten, stuur dan een mailtje naar Willemijn op willemijn@tambr.nl.

Voor inspiratie, ideeën, openingsacts en echt bijzondere acts & artiesten kan je vanaf nu dus, nog steeds gewoon, bij Wouter terecht. Als je benieuwd bent naar zijn ideeën, toekomstplannen of een keer wilt koffie drinken, mail dan naar wouter@blueluna.nl.

We hopen jullie snel te spreken.

Hartelijke groet,
Wouter en Willemijn